Основна школа
„Аксентије Максимовић”
Долово

ОКРУЖНА ТАКМИЧЕЊА 2014/2015.

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ У РУКОМЕТУ

Окружно такмичење у рукомету за дечаке одржано је 09. децембра 2014. године у Банатском Карловцу. Ученици наше школе освојили су прво место. Честитамо им на постигнутом успеху!

ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ

Окружно такмичење из физике одржано је 07. марта 2015. године у ОШ "Гоца Делчев" у Јабуци. Огњен Станковић, ученик наше школе, освојио је треће место. Честитамо!

ОКРУЖНО ТАМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ 

Окружно текмичење из српског језика и језичке културе одржано је 18. априла 2015. године. у ОШ "Свети Сава" у Панчеву. Ученице наше школе, Милица Ракиџић и Тијана Глигоријев освојиле су друго и треће место. Честитамо!

ОКРУЖНО ТАМИЧЕЊЕ ИЗ ТЕХНИЧКОГ И ИНФОРМАТИЧКОГ ОБРАЗОВАЊА

Окружно такмичење из техничког и информатичког образовања одржано је 29. марта 2015. у ОШ "Жарко Зрењанин" у Банатском Новом Селу. Ученица Ивана Антић освојила је прво место, ученик Урошев Милош треће, Ракиџић Марија, ученица шестог разреда, из бродомоделарства је освојила прво место, Крстин Љубица из дисциплине ваздухопловно моделарство је осволила треће место, Јаћимовић Данијела, ученица петог разреда, из дисциплине практична израда задатака је освојила друго место, Ђорђевић Александар, ученик шестог разреда, из дисциплине архитектура и грађевинарство је освојио друго место.

Последње вести