Основна школа
„Аксентије Максимовић”
Долово

Општинска такмичења 2014/2015.

 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА
 
Општинско такмичење из српског језика одржано је 7. марта у ОШ „Стевица Јовановић" у Панчеву. Ученице наше школе, Милица Ракиџић и Тијана Глигоријев освојиле су прво и друго место и тиме се пласирале на Окружно такмичење. Честитамо!
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ХЕМИЈЕ
 
Општинско такмичење из хемије одржано је 22. фебруара у ОШ „Исидора Секулић" у Панчеву. Ученици наше школе, Огњен Станковић и Жељана Дојчиновић, освојили су друго и треће место и тиме се пласирали на Окружно такмичење. Честитамо! 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ФИЗИКЕ 
 
На Општинском такмичењу из физике које је одржано 7. фебруара, ученици наше школе, Огњен Станковић и Марија Ракиџић, освојили су друга места и тиме се пласирали на Окружно такмичење. Честитамо! 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ
 
Општинско такмичење из историје одржано је 8. марта у ОШ „Бртаство Јединство" у Панчеву. Ученици наше школе, Филип Марковић и Тијана Глигоријев, освојили су прво и треће место и тиме се пласирали на Окружно такмичење. Ученица Милица Ракиџић такође се пласирала на Окружно такмичење. Честитамо! 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ
 
Општинско такмичење из биологије одржано је 14. марта у ОШ „Вук Караџић" у Старчеву. Ученици наше школе остварили су значајан успех: Филип Марковић освојио је прво место, а ученици Тијана Глигоријев, Исидора Живојновић, Сава Главонић, Јелена Јотић и Милица Ракиџић освојили су треће место. Честитамо!  
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИНФОРМАТИКЕ
 
Општинско такмичење из информатике одржано је 22. фебруара у ОШ „Жарко Зрењанин" у Качареву. Ученица наше школе, Марија Ракиџић освојила је треће место. Честитамо! 
 
 
ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ
 
 
Општинско такмичење из математике одржано је 28. фебруара у ОШ „Јован Јовановић Змај" у Панчеву. Ученица наше школе, Марија Ракиџић освојила је треће место и пласирала се на Окружно такмичење. Честитамо!

Последње вести