Основна школа
„Аксентије Максимовић”
Долово

15315

Uncategorised

Последњег дана првог полугодишта традиционално је одржан још један Новогодишњи маскенбал у нашој школи. Организатор маскенбала је Ученички парламент наше школе. Представници Парламента извукли су назив маске за своје одељење. Маске су биле разноврсне - од гусара, пекара, кловнова, Индијанаца, сватова, па чак и до маске наставника наше школе. Са осмесима на лицу, игром и музиком испратили смо овај последњи дан полугодишта. 

Ученици шестог разреда наше школе још једном су показали да су успешни трговци и будући предузетници. Они су организовали Новогодишњи базар у холу наше школе, 21. децембра 2017. године, предвођени наставницом Наташом Јованов-Драгосавац, на коме су продавали новогодишње украсе и декорације. Актуална је била "декупаж" техника, којом су радили пре свега новогодишње тегле. Задовољство и предузетнички дух нас је све обузео, а дан је протекао у веселом и празничном расположењу.

Обавештавају се ученици да настава у другом полугодишту почиње у понедељак, 15. 01. 2018. године. Настава за ниже разреде почиње у 8 часова а за више у 13 часова. 

Наша драга ученица петог разреда Вања Машић освојила је прву награду на ликовном конкурсу чији је назив наведен у наслову текста. Вања је за овакав успех била и награђена, а своју награду преузела је 17. новембра 2017. године у Геронтолошком центру у Панчеву. Честитамо Вањи, као и њеној наставници ликовне културе Милици Ускоковић.